Mijn Westerwolde Beweegt 0

Naschoolse Activiteiten

Kom na school naar de activiteiten bij jou in de buurt en maak er nog een leuke middag van!

Westerwolde beweegt biedt op vier locaties verspreid door Westerwolde een gevarieerd aanbod aan Naschoolse Activiteiten (NSA). De activiteiten worden georganiseerd in samenwerking met lokale sportverenigingen, Welzijn Westerwolde, basisscholen of zelf gegeven door het team van Westerwolde beweegt.

Wat zijn Naschoolse Activiteiten?

Naschoolse Activiteiten zijn leuke, inspirerende en leerzame activiteiten die kinderen na schooltijd kunnen doen. De activiteiten kunnen gevarieerd zijn in sport en spel. Als er een speciale periode is (kerst, sinterklaas of pasen) word daar tijdens de activiteiten rekening mee gehouden. 

Waar wordt de pormotie gedaan voor de Naschoolse activiteiten?

De Naschoolse activiteiten wordt gehouden in periodes tussen de vakanties (bijv. kerst- tot voorjaarsvakantie). Voor iedere periode wordt er een flyer gemaakt die wordt verspreid op de scholen (fysiek en online), welzijnsorganisaties en druk bezochte plekken zoals de supermarkt. Ook wordt er via verschillende sociale media kanalen aandacht aan besteedt. Denk hierbij aan onze Facebook en de Instagram pagina van Westerwolde Beweegt.

Aanmelden voor de Naschoolse Activiteiten

De aanmelding voor de Naschoolse Activiteiten gaat via de website: www.westerwoldebeweegt.nl. Goed om te weten is dat je een account moet hebben via deze website. Wanneer je dat hebt gedaan voeg je je de kinderen in het systeem waardoor je bij de activiteiten gemakkelijk kan zien welk kind voor welke activiteit mee kan doen. Als je een account hebt, ga je naar het hoofdkopje 'activiteiten' waarna je op een pagina komt met verschillende inschrijf instanties. Wanneer je op de juiste inschrijfinstantie klikt kan je op zoek gaan naar de activiteit waar je je voor wil aanmelden. Wanneer je daar op hebt geklikt kijk je goed of je de juiste dag en locatie kan vinden als er meerdere opties staan. Let er goed op dat je bij het klopje bovenin 'inschrijven voor' het juiste kind hebt toegevoegd. Wanneer dat goed is, schrijf je het kind in bij de activiteit en verzend je de inschrijving. Wanneer je bent verhinderd, kan je het kind ook weer afmelden.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met:

Frederique Kraster

Frederique Kraster
Beweegcoach noord

Ron Wever

Ron Wever
Beweegcoach midden

Tim Beijleveldt

Tim Beijleveldt
Beweegcoach zuid