Mijn Westerwolde Beweegt 0
Nieuwsitems format website

Kerstvakantie activiteiten Westerwolde

Ook dit jaar zal 2023 goed afgesloten worden met leuke activiteiten door heel Westerwolde. Zie hier welke activiteiten waar zullen gaan plaatsvinden.

Lees verder

Home

Terugblik Nationale Sportweek

In de Nationale Sportweek van 15 t/m 24 september heeft Westerwolde Beweegt in samenwerking met Stichting Welzijn Westerwolde en andere sportaanbieders activiteiten en gezellige dagen georganiseerd op het gebied van sport en bewegen. Hierbij een terugblik van deze week!

Lees verder

Cursus weerbaarheid

Naar aanleiding van 'Week Tegen Pesten' wordt er een cursus weerbaarheid aangeboden. De lessen zijn op dinsdag van 15:00 - 16:00 uur in Blijham. 7 Lessen voor €25,- inclusief werkboek voor kinderen vanaf groep 5. Voor meer informatie en opgave via: wilmahassinck@gmail.com en kijk op de website

Lees verder

4

Nationale Sportweek krant 2023

Deze week ontvangen de inwoners van de gemeente Westerwolde de Nationale Sportweek krant in de brievenbus. Wethouder Saskia Ebbers zegt ‘trots’ te zijn op de krant. Zij reikte maandag 4 september het eerste exemplaar uit aan de deelnemers van de beweegtuin in Blijham. De Beweegkrant is onderdeel van de Nationale Sportweek 2023.

Lees verder