Mijn Westerwolde Beweegt 0

Onderzoek naar sport- en beweeggedrag jongeren in Westerwolde

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar en woon je in de gemeente Westerwolde? Dan hebben we jou nodig! Westerwolde Beweegt voert samen met gemeente Westerwolde een onderzoek uit naar het sport- en beweeggedrag van jongeren in de gemeente.

Lees verder

Nieuwsitems format website

Rondje gezond

Westerwolde Beweegt organiseert tussen tussen 26 maart en 10 april 2024 onder de noemer ‘Rondje Gezond’ gezondheidsmarkten op verschillende locaties in de gemeente Westerwolde. Deze zijn vrij toegankelijk voor bezoekers. Iedereen die meer wil weten over gezondheid en ouder worden is welkom.

Lees verder

Nieuwsitems format website

10 van sportdorp Bellingwolde

Op woensdagavond 17 april 2024 zal het hardloopevenement De 10 van Sportdorp Bellingwolde weer plaatsvinden. Een mooi parcours in de bosrijke omgeving van Bellingwolde. Dit jaar met een kleine twist. Ook wandelaars kunnen mee doen aan dit evenement. Om 15:00 uur starten de 3 & 5 km. Alle leeftijden kunnen hieraan deelnemen!

Lees verder

Home

Naschoolse activiteiten periode voorjaars- tot meivakantie

De naschoolse activiteiten gaan weer van start. Je kan je op dit moment inschrijven voor de periode van de voorjaarsvakantie tot de meivakantie.

Lees verder

Home

Terugblik Nationale Sportweek

In de Nationale Sportweek van 15 t/m 24 september heeft Westerwolde Beweegt in samenwerking met Stichting Welzijn Westerwolde en andere sportaanbieders activiteiten en gezellige dagen georganiseerd op het gebied van sport en bewegen. Hierbij een terugblik van deze week!

Lees verder

4

Nationale Sportweek krant 2023

Deze week ontvangen de inwoners van de gemeente Westerwolde de Nationale Sportweek krant in de brievenbus. Wethouder Saskia Ebbers zegt ‘trots’ te zijn op de krant. Zij reikte maandag 4 september het eerste exemplaar uit aan de deelnemers van de beweegtuin in Blijham. De Beweegkrant is onderdeel van de Nationale Sportweek 2023.

Lees verder