Mijn Westerwolde Beweegt 0
Nationale sportweek 2023 NSW flyer 1 NSW flyer 2 NSW flyer 3 NSW flyer 4

Nationale Sportweek 2023

Van 16 tot en met 22 september vindt de Nationale Sportweek plaats. Dit is een initiatief van de NOC*NSF. Tijdens deze week organiseren wij vanuit gemeenten Westerwolde in samenwerking met scholen, sportclubs, -bedrijven en -bonden sportieve activiteiten door de hele gemeente. Zo openen verenigingen in de gemeente hun deuren en zijn er gratis trainingen, clinics en kennismakingslessen. Het doel is (nieuwe) sporters vrijblijvend kennis te laten maken met sport en beweging. Iedereen, jong en oud, kan tijdens de Nationale Sportweek het bewegingsaanbod in de gemeente Westerwolde leren kennen.

We hebben één flyerboekje gemaakt waarin de activiteiten overzichtelijk worden weergegeven . Hier staat ook het aanbod vanuit de verschillende verenigingen worden toegevoegd (zie de flyer  aan de linker kant en in PDF onder de tekst).

Voor sommige activiteiten moet er via de website aangemeld worden. Zoals bij de fiets -en  wandel-3-daagse, springkussenfestijn en de trimbaanclinic. Dit kan gedaan worden bij het bovenstaande kopje 'activiteiten'.

Als er achteraf vragen zijn, kunt u contact met ons opnemen. Zie hierbij het kopje 'contact' voor de contactgegevens voor de beweegcoach in uw gebied. 

Wij vanuit Westerwolde beweegt wensen je veel sportplezier tijdens de nationale sportweek!

Downloads