Mijn Westerwolde Beweegt 0
collage doortrappen westerwolde

Doortrappen week Westerwolde

De Doortrappen week in Westerwolde was een groot succes! Hierbij zijn wij langs vier dorpen binnen Gemeente Westerwolde geweest. Maandag was de aftrap in Vlagtwedde. Woensdag was Ter Apel aan de beurt, donderdag Sellingen en vrijdag sloten we de week af in Vriescheloo.

Ongeveer 100 mensen hebben de clinic gevolgd en de fietstocht gefietst. Degene die nog geen fietsspiegel had kon een gratis exemplaar afhalen bij de dichtstbijzijnde fietsenzaak. Fantastisch!

Deze week stond in het teken mensen te helpen om gezellig, fit en veilig te kunnen blijven fietsen. Fietsen draagt bij aan een goede conditie en zorgt voor sociaal contact. Dat is belangrijk om gezond en zelfstandig te blijven.

Doortrappen in een initiatief van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. In Groningen is dit overgenomen door de provincie Groningen en Verkeerswijzer Groningen. Ook de gemeente Westerwolde werkt hieraan mee. Het programma wordt uitgevoerd door Westerwolde Beweegt samen met Stichting Welzijn Westerwolde, Stichting Wedde dat 't lukt, Huis voor de Sport Groningen, de Fietsersbond, VeiligheidNL en Senza Communicatie